Mijn naam is Ronald Moes, TRM behandelaar én eigenaar van fysiotherapiepraktijk Ronald Moes in Vaassen. 

De zorgvisie die ik heb is: een patiënt met een hulpvraag, zo optimaal mogelijk, binnen het domein van de Triggerpoint Reset Methode behandelen.

OPLEIDINGEN EN CURSUSSEN 

Ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak.

Mezelf ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak, daar word ik enthousiast van. Ik heb dan ook altijd veel opleidingen/cursussen gedaan. 

Het behandelen van alleen spieren is zelden de oplossing. De Triggerpoint Reset Methode staat voor een totaalaanpak: naast het behandelen van de triggerpoints met de nieuwste reset-technieken, ontvang je van mij voorbereidende opdrachten en coaching. Daarnaast geef ik je tools mee om thuis pijnvrij te blijven na het afronden van het traject.

EEN LEVEN LANG LEREN..

Alle opleidingen die ik heb gevolgd, hebben bijgedragen aan de basis van waaruit ik nu werk. Ik ben er van overtuigd dat men een leven lang zou moeten leren om iedere dag beter te worden. 

In mijn TRM-methode leg ik je meer uit over de relatie tussen emotionele stress en lichamelijke klachten, over de relaties tussen organen en gewrichtsklachten. In mijn Reset programma krijgen al deze onderdelen de nodige aandacht om je klachten definitief op te lossen.

Meer weten? Check 

De opleidingen die ik heb gevolgd:

  • Fysiotherapie sinds 1992
  • Master in de Manuele therapie sinds 2008
  • NLP master practitioner IEP
  • Extra Corporale Shockwave Therapie (ESWT)
  • Handtherapie en atlastherapie
  • Triggerpoint Reset Methode (2019)

PIJNVRIJ LEVEN VOOR IEDEREEN 

De methode  die je leven voor altijd zal veranderen. 

De Triggerpoint Reset Methode (TRM) is een holistische behandelwijze ontwikkeld door neuromusculair- en pijntherapeut Tim van Orsouw. Zowel de relatie tussen Mind en Body krijgen aandacht, als de spanning in je spieren. Deze kan zich uiten in Triggerpoints (spierknopen) en pijn.

Pijnvrij zijn geeft je de mogelijkheid het leven te leiden zoals jíj dat wilt. Deze methode is zonder naalden, pijnstillers en injecties.

In de Triggerpoint Reset Methode komen mijn kennis over het lijf en de relatie tussen stress en lichamelijke klachten tot uiting in anders handelen. De Triggerpoint Reset Methode gaat verder dan je in een normale fysiotherapie-setting kunt realiseren. In een kort, intensief traject krijg je weer de regie over je lijf en je leven. Je kunt weer sporten, werken, tuinieren en je (klein)kinderen verzorgen zonder je zorgen te maken over pijnklachten.